Ontspanning in de natuur

Contact

Wij zijn Han & Wilmi van de Wouw, hebben 3 kinderen en hond Tjibbe en hebben ons 25 jaar bezig gehouden met projectinrichting. Wij hebben nu wat meer vrije tijd en houden van wandelen en fietsen en dan hoef je niet ver weg om te genieten van ons mooie Nederlandse landschap.

Wij zijn eigenaar van 4 mooie en sfeervolle bungalows op het bungalowpark “Het Hart van Drenthe” in Zwiggelte, en hebben deze met veel plezier ingericht en verhuren deze ook voor gasten die deze locatie net zo waarderen als wij zelf.
Voor informatie over beschikbaarheid en prijzen verwijs ik u door naar Beschikbaarheid.

Houdt u ook van zon, zee en strand dan kan ik onze appartementen bij het Historische stadje Veere ook van harte aanbevelen, ook dit is een prachtige omgeving om mooie wandelingen te maken en te genieten van de vele mooie fietsroutes.

Voor meer informatie bezoek onze website www.vakantieinveere.nl 

Lees meer over ons

Wij zijn eigenaar van 4 mooie en sfeervolle bungalows op het bungalowpark Het Hart van Drenthe in Zwiggelte, en hebben deze met veel plezier ingericht en verhuren deze ook voor gasten die deze locatie net zo waarderen als wij zelf.
Voor informatie over beschikbaarheid en prijzen verwijs ik u door naar Prijzen en reservering

Houdt u ook van zon, zee en strand dan kan ik onze appartementen bij het Historische stadje  Veere ook van harte aanbevelen, ook dit is een prachtige omgeving om mooie wandelingen te maken en te genieten van de vele mooie fietsroutes.

Voor meer informatie bezoek onze website www.vakantieinveere.nl 

Stel ons een vraag

Wij beantwoorden uw vragen met plezier!